Still hate it

Tisdag och huvudvärken hänger kvar. Var i skolan ett tag för första gången på evigheter, I still hate it! I alla fall nöjd med min outfit:
42661-44
Kofta (uppvikt), gammal från Gina Tricot.
Kjol/klänning Indiska
Jeans Levi's


Undrar om jag får någon semla i dag, vore nog bäst om det inte blev någon. Har nämligen käkat godis både i dag och i går. Fy, blir sur på mig själv. Ljuvlig studiedag i morgon och då blir det ett besök till frisören. Troligen blir det bara toppning, men frågan är vad jag ska göra av luggen?

H&M

Fick hm-paktet förra veckan men det var inte så mycket att hurra för. Hade lite för höga förhoppningar på den här klänningen, gillar inte att kjolen var så pass utsvängd. Koftan gillade jag däremot, vill bara ha den större.
42661-43


Tusen saker som jag inte vill

Det räcker väl nu. Jag kan inte tillåta mig själv att säcka ihop ännu mer. Otroligt dålig dag med huvudvärk som sprider sig till kroppens andra delar. Därmed lite förlängt lov och en massa depp. Vill ha vår nu, vill att skolan ska ta slut, vill att X ska komma hem. Vill träffa mina vänner och se att de lever. Vill vara sådär sommarfräsch. Jag har tusen saker jag borde göra men av någon anledning gör jag de inte. Jag har noll koncentrationsförmåga, undrar hur många timmar i veckan jag bara sitter och stirrar på min dataskärm? Kanske är det huvudvärken beror på. Vore ju en möjlig orsak. Borde nästan stänga av mitt internet, då kanske jag kunde göra allt det där som jag måste göra...

Finito!

Nu är lovet slut och långt borta. I morgon tvingas jag tillbaka till stället jag hatar. Hoppas på en så smärtfri dag som möjligt, blir ju tyvärr desto svårare utan min kompanjon M.

Trodde verkligen att våren skulle komma nu men pappa kom med den glada nyheten att det skulle bli snö på tisdag+onsdag. Det tar emot. Jaja, jag lever på drömmen om att mars kommer gå snabbt.

Pimp my jacka?

Hittade mammas gamla pälskrage på vinden. Passar utmärkt till både min vinterjcka och kavajen. Tycker det är snyggt men samtidigt känns det fel för mig att bära päls. Synd att den är äkta alltså...
42661-42

Love never wanted me, but I took it anyway!

Det här borde kunna vara en bra dag. På senaste har jag dock inte haft lust med att vara på bra humör. Jag borde vara glad över att snön smälter bort men det är enklare att förbanna sig över slasket. Den här mittemellan tiden känns så oändlig.

Mår dåligt över att lovet snart är slut. (Såg en klasskamrat på stan förut och även om jag egentligen inte ogillar henne kom jag på hur mycket jag HATAR skolan och klassen för det mesta, en månad sen man var där nu. Det gör det hela ännu värre.) Har inte fått så mycket gjort som jag hoppades på. Pluggat en del körkortsteori men projektarbetet hänger verkligen över mig. Det sorgligaste är att jag har isolerat mig helt och inte träffat några kompisar på hela veckan. Ändå trivs jag bra för mig själv, inget ont mot någon annan. Är väl sån som människa och det har utvecklats ännu mer det senaste året.

Köpt ny mascara och foundation nu. Loreal's True match, ingen aning om den är bra. Någon som testat? Min vanliga var tyvärr slut. Så lite shopping fick jag trots bristen på snygga kläder. Inget glädjerus infann sig dock. Nu måste det bli plugg, och kanske en chai-latte...till tonerna av Fall out boy!

men en vecka hit o dit är väl inte så mkt?

Helgen är slut och i morgon börjar lovet på riktigt. Helgen har varit bra men otroligt slö. Har knappt varit utanför dörren sorgligt nog.

I fredags var jag ganska så onykter, har jag insett såhär efteråt. Men A och jag lyckades nog ändå pricka in en ganska het utekväll. A är i alla fall det bästa partysällskap man kan ha. Man ska väl inte skylla sånt man gjort på alkoholen. Jag försöker att stå för allt jag gjort, även om det är svårt ibland. I dag har jag varit låg av en annan orsak. Funderat en massa och stundtals inte mått så bra. Ibland tappar man orken, särskilt efter så lång tid. Ingen förstår när jag inte kan förstå själv. Jag är bara så ofantligt trött.

Har glott på ELLE-galan i kväll. Sevärt och lite inspirerande. Jag får alltid stor lust att rycka upp min garderob när man ser sånt där. Passar därför bra med en tripp till Sthlm nu på torsdag. Annars kommer lovet mest bestå utav plugg, jag måste ta tag i saker nu.

Spelas varmt: Takida - I'm losing

Men...

Det känns bra att praktiken snart är slut. De här tre veckorna har gått läskigt snabbt. Nu känns det som att min handledare tycker mer illa om mig för varje dag som går. Well, jag är inte alltid så glad i mig själv heller. Men jag är ju som jag är. Jag är ändå ganska nöjd med det jag har presterat under den här tiden, önskar hon också var det. Mitt omdöme blir väl troligen något som; bra men lite för försiktig.

Tyst men snäll, that's me...

H&M

Fy vad jag vill ha den här klänningen! Om jag bara hade pengar över.

Den här var också söt, känns dock som att den inte blir lika söt på mig.  Är ju Divided så den borde komma till "min affär" ändå. Riktigt söta shorts fanns det också!

Dress me up

Det här är vad jag drömmer om att klä mig i vår. Mina miss sixty jeans, en blommig klänning, tight kort blå kavaj och självklart de vita lacosteskorna.

Klänning från Missoni och kavaj från Chloé. www.net-a-porter.com

Undrar om det är orealistiskt att tro att mammas blåa sammetskavaj kan bli lika snygg som den här med hjälp av symaskinen. Kan ju alltid dömma...

Laguna Beach vs. O.C

Då jag på något konstigt sätt inte finner O.C lika underhållande som jag förut gjorde har jag hittat ett komplement. Laguna Beach innehåller nästintill lika mycket intriger och är riktigt sevärt. Lyckades sätta mig framför tvn i går när det precis hade börjat. Det bästa är att det går tre avsnitt på raken.

Längtar efter att se hur det går för Jason och LC. Snacka om att jag blev depp av att kolla på ett nykärt par på alla hjärtans dag, det är ju faktiskt på riktigt dessutom...
42661-42




Dagens (på "kontoret")

Mitt nya favoritplagg fick åka på idag, det är ju trots allt alla hjärtans dag.
42661-39
Kjol/klänning Indiska
Kofta Gina tricot
Armband h&m

Dags för lunch nu tror jag, i eftermiddag blir det en sväng på stan.

Det oväntade intresse som någon visar dig...

Min handledare är hemma med sjukt barn idag. Därför blir det inte särskilt mycket gjort för mig just nu. Är läskigt trött och vill bara sova. Kaffet gör mig mest illamående och skakig. Aldrig att jag sitter kvar här till halv fyra.

Har försökt mig på X antal gånger att skriva i hop något till VRs novelltävling. Det går inte, tråkigt det där med att en rosa klänning och ordet Veckorevyn ska vara med. Hur får man in ordet Veckorevyn så det låter normalt!? Det har i alla fall gått framåt med mitt projektarbete de senaste dagarna, jag är nästan lite stolt över mig själv. Hoppas det fortsätter...

Alla hjärtans dag i dag och jag läste
det här i Emmarias blogg! Spännande?

Bara hårt

Söt sak! Ett shopping sug infinner sig men i eftermiddag är det bara träning som gäller.
Livet är hårt...


En vanlig söndag

Så var helgen nästintill slut åter igen. I morgon börjar sista veckan på praktiken, sedan är det äntligen sportlov!  Idag har jag inte gjort mycket värt att nämnas, mest degat framför tvn och stoppat i mig helgens andra godis-påse.  Kan ändå inte vara lika onyttigt när jag promenerar minst 4 km varje dag. Intalar jag mig själv i alla fall. I morgon får jag nog ta upp gym träningen igen.

Såg saw 2 för en stund sen. Den var bra men jag gillar nästan ettan mer. Inte direkt någon för den känsliga,  jag kunde knappt titta hela tiden. Mat snart och självklart Life as we know it, nya favorit serien.

Bling Bling

Hitta min farmors gamla handväska på vinden som gömde en del smycken. Inget som direkt föll mig i smaken förutom detta. Inte min stil med varken halsband eller pärlor men det här gillade jag.
42661-37


Vinterblek

Hur lyckas de se sådär fräscht bleka ut? Jag tycker inte man lyckas med särskilt mycket under den svenska vintern. BUS-lotion är riktigt svårt att få snyggt, solarium är inte särskilt nyttigt. Jag räknar verkligen ner till våren, cirka två veckor kvar. Frågan är dock när snön verkligen försvinner...

Ljuvligt?

http://www.plopp.com/caffelatte/
Det verkar mycket lovande!

Bara axlar

Snyggt ja, är helt betagen av axlebandslösa plagg just nu. Från Stella Mccartney, www.style.com
42661-36


Snöfall

Men allvarligt, varför slutar det inte?! Det borde ta slut där uppe någon gång...

Krogen som vanligtvis brukar suga ut alla mina pengar ska för en gångs skull bjuda till lite med gratis inträde i morgon. Jag kommer tyvärr sitta hemma, i min ensamhet...


De håller på och renoverar min praktikplats. Idag är det en elektriker här och han ser ung ut. Han har en keps på sig så jag har inte lyckats se hur han ser ut därunder men jag låtsas att han är riktigt het.
Sjuk jag är, singel kallas det väl...

Frizz my hair

Finns det någon i det här landet, som har slutat att leka, som faktiskt uppskattar det här vädret?!
Det är snöstorm ute och det ligger redan en dm snö på marken. Jag orkar inte mer...
Att jag sen tvingas att gå ut i det gör det bara hemskt. Jag var riktigt nära att ta på mig min gamla vinterjacka bara för att den har en luva men sen kom jag i håg hur dåligt jag mår bara jag tittar på den. Ingen mössa har jag heller och jag hittade inte mina riktigt varma lovika-vantar. Så det vara bara att fälla upp paraplyet. Mitt hår ser inte direkt ut som det gjorde efter "stylingen" i morse. Frizzigt är ordet

Tanken på att jag får fika med mina favoriter senare idag räddar dagen! Säger inte tillräckligt ofta hur bra ni är, fanns inte ni skulle världen kännas betydligt mörkare.

Trots att jag hatar snön kände jag en stor lust att slänga mig ner i den när jag pölsade över en gräsmatta. Det finns inget härligare än att ligga och stirra rakt upp. Det blir alltid en speciell tystnad i luften när det snöar tycker jag. Men jag är ju "vuxen" så jag kan inte göra sånt, hade iofs lätt gjort det om jag hade haft termobyxor på mig!

120 dagar kvar till frihet

En okej dag. Ska snart i väg och göra en intrevju som jag säkert kommer bli jättenervös av, och säkerligen få mitt nervösa "utslag". Men det måste göras, kanske kan bli lite kul ändå. Alltid roligt att komma tillbaka till "barndomsområden".
Efter praktiken ska jag träffa N vilket var riktigt länge sen! Det blir kul att se både henne, hennes nya lägenhet och hennes kisse. Kanske hinner man med en tur på stan innan, eller så tar jag det i morgon istället. I morgon är det förresten ficka med mitt favourite gang.

I kväll måste jag gå och lägga mig tidigt för jag är så sjukt trött, får helt enkelt skippa Top Model, vet ju redan vem vinnaren är i alla fall.

I dag är det 120 dagar kvar till studenten, Hallelujah!
Cirka fyrtio dagar till X kommer hem. Jag vet att jag tjatar om det men jag börjar bli rädd.

Give me

Vilken ska det bli? Om jag nu vore rik...


Okej, rik kanske var fel ord. Skulle vilja ha flera klänningar i graderoben, men 400+frakt? Blir en del för mig. Typ två krogen besök. Haha...tragiskt men sant.

Ny dag?

Ny dag, samma sak. Riktigt lång och dryg dag. Först praktik i sådär sex timmar till och senare körlektion.
Jag som knappt har kört något sen sista lektionen och verkligen inte har någon lust att backa runt i totalt mörker i över en timma. Så trött och min mage klarar inte av mer kaffe. Det blir till att gå och lägga sig tidigt i kväll, efter Gilmore Girls då.

I natt drömde jag riktigt skumma drömmar, bland annat om Will Smith...

139 dagar sen vad?

Har inte skrivit på ett tag för jag har mest bara negativt att säga. Den här tiden är bara lite tråkig och vädret gör det bara ännu värre. Helt äckliga och värdelösa dagar. Tvingas bara göra sånt jag inte vill.
Fuck it. Sur på mig själv för allt jag gör, och allt jag inte gör.

Känslor är jobbiga, speciellt när man inte vet vilka de är. 139 dagar har gått, cirka 40 to go...
Sen, lycka? Eller total jävla misär?

I just love it!

Jag kan inte annat än att älska mitt liv just nu, är läskigt laddad inför kvällen!
Såhär het är jag också. Blir också de nya vita skorna + nya guldarmand från h&m.
42661-35

Trevlig kväll!

Ful-fredag

Äntligen fredag. Känns riktigt skönt förutom att jag inte har en särskilt bra dag. Det mesta blev fel i morse, håret, sminket, kläderna. I dag skulle jag iaf få sluta lite tidigare vilket uppskattas.
Skulle vara riktigt skönt att hinna ta en powernap innan kvällen börjar. Hitta ett par söta armband på h&m i går också som jag av någon anledning inte köpte. Kanske svänger förbi sen och köper de, eller om jag ska slå till på det från Indiska. Det blir iaf mitt
nya "linne" från Indiska som jag tar på mig ikväll, köpte ett svart sidenband i går som jag tänkte knyta i midjan. Frågan är om det håller sig uppe hela kvällen, kan bli rätt irriterande att gå och dra upp det hela tiden.

Den här ger mig ett starkt ha-begär! Om den nu är värd 400+frakt vet jag inte....

Hetingar på gatan

På mitt kontor sitter det en lite tavla som föreställer Sydney Harbour.
Jag stöter på Australien allt för mycket.

Tänkte på en annan sak. Går man längs min gata sådär på eftermiddagen/kvällen stöter man alltid på minst två attraktiva killar. Varje gång! För att inte tala om hur många unga hetingar som handlar på gatans ICA-affär.

Det här inlägget tyder på hur lite jag jobbar just nu...

Evil Rosebud

Ett steg närmare party, helg, sovmorgon, vår, sommar och Bulgarien.
Sånt borde jag tänka på denna dag. Hade ingen bra morgon och jag ser ungefär ut som "hej kom och hjälp mig". Jag vill helst bara gå hem och sova men nu måste jag sitta här i cirka fyra timmar till och troligen ringa samtal till främmande människor. I eftermiddag ska jag dessutom boka sommarens resa och köpa en massa presenter. No rest. Tycker det ska vara dags för kafferast snart, lite espresso-choco skulle sitta fint.

Jag tror att jag håller på att få munsår, jag som ALDRIG i hela mitt liv haft det förut. Fy fan, håller på och smörjer för fullt nu. Men inte med evil Rosebud salvan, jag gillar inte alls den efter det här!

Snygga saker på Asos

Asos har fått in lite för snygga saker på sistone. Klänningen är min favorit, frågan är varför den bara finns
från strl. 38?

42661-3242661-33

42661-34

Utmanad

Så blev jag också utmanad!
Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade.

- Jag har ett sjukt sötsug, speciellt såhär på vintern. Jag kan gå till kylen och kolla efter något att äta tre gånger på en halvtimma utan att jag tänker på det.
- Ibland pratar jag för mig själv, svarar mig själv på frågor eller tankar som jag ställer i huvudet.
Säger t ex "Nej lägg av" när jag tänker på något som jag inte gillar.
- När jag läser en tidning och bläddrar sida samtidigt som jag fortsätter läsa på "föregående" sida kan jag få en äcklig tvångstanke, dvs. någon skriker i mitt huvud om att jag ska måste bläddra tillbaka och absolut läsa det som jag bara hann se lite av.
- Jag spenderar allt för mycket tid framför datorn, med att läsa modebloggar dvs. Även fast jag har läst alla de senaste inläggen går jag igenom mina favoriter om och om igen i förhoppning om att de precis blivit uppdaterade.
- Jag biter på nagelbanden, både vidrigt och fult.

Jag utmanar:
shecity
emmaria
alexandrasfavoriter
kokoshallon

Fick bara ihop fyra, ALLA andra har gjort det!