En hårsak

Jag kan inte behandla mitt hår särskilt väl, så slitet som det är nu har det nog inte varit på flera månader. Konstigt med tanke på att jag kapade av ca två centimeter för bara någon månad sen. Nog för att jag gillar den "rufsiga looken" men när topparna ser ut som en tose svinto är det faktiskt inte snyggt. Slog till på en ny hårinpackning som jag inbillar mig ska göra under. Men jag antar att Sunsilk kanske inte är rätt märke för det. Bättre än inget alls hoppas jag.

Som många andra sagt, ge mig hennes snygga bränna!

Solglimtar

Dåligt med uppdatering på senaste. Humöret har svikit men nu hoppas jag att det ska bli bättre på den fronten. Helgen har varit en blandad kompott av tårar, sol och rannsakning av mig själv. Fredagskvällen spenderades på krogen, vart annars, och det var en klart godkänd kväll. Kul gäng, bra musik och en bra fylla. På lördag däremot vände det och jag åkte ut på landet för att kunna gråta någon annanstans än i mitt instängda rum. Sen vände det återigen när jag insåg X antal saker. Exempelvis att det är dags att gå vidare. Att njuta av det jag har. Och inget hjälper faktiskt bättre än att tänka på mina underbara vänner. För de är så jävla bra på alla sätt och vis och de har jag mer än någonsin! 

Självklart blev den här dagen bra när jag fick träffa min kära M. Skolan är nästan så slut som den kan bli och vi spenderade istället en viss tid åt att leta parfymer på stan. Några favoriter blev Anna Suis Babydoll face och Jennifer Lopez Still.

Såhär såg jag ut när jag gick runt i det solskenet som faktiskt fanns i viss mån i dag.
 



Waitin' on a sunny day

Luftfuktigheten är hög, säger mitt hår i allafall. Sånt gillar inte jag särskilt mycket. Har håltimma just nu och sitter hemma och försöker få tiden att gå så sakta som möjligt. Ska tillbaka sen och göra ett prov nämligen, om...hmm...försurning var det va? Vad nu det är exakt. Plugga var något som jag kunde göra i viss mån för några år sen, nu har den förmågan försvunnit helt och hållet.

Har insett hur nära studenten är och att jag fortfarande inte kommit på något att önska mig. Om jag nu får det? Var inne på något smycke och har tittat en del på de från Madebyme, som det
här och de här två. Tror jag har lätt för att tröttna på saker och då känns det bara onödigt att önska sig något alltför dyrt. Annars funderar jag på en klocka. Vem kom på den otroligt tråkiga idéen om att man ska önska sig porslin och serviser?

It hurts

Helgen är snart så slut som den kan bli. En av de väldigt få bra saker som den har bidragit med är att min dator äntligen är lagad! Tyvärr raderades det mesta men jag kunde äntligen se på O.C igen efter svåra abstinensbesvär!  I slutändan blev jag desto mer depp i allafall. Tror det var andra gången någonsin som jag grät över den serien.

Annars är det tomt så att det gör ont.

Ågren

Jag har drabbats av fetångest. Och den kommer helst om natten. Körkortet, studenten, beach 2006, obefintlig ekonomi, arbetslöshet, en regning sommar, ingen kärlek, plugg som jag skjuter upp är alla saker som snurrar i mitt huvud. Runt och runt. Jag kan bara blunda för det ett tag och sen rinner det över. Någon som vill byta liv?

how close is close enough?

I fredags var det utgång efter vad som kändes som ett låååångt uppehåll. Jag och A värmde upp hos mig med både mat och dricka. Där någonstans yttrade jag repliken "Men A, ingen tequila i kväll. Det blir aldrig bra!" cirka två gånger. Jag tror att humöret infann sig någonstans där också. Jag hoppades alltså på en kul kväll. Efter två tequila och en massa dans och lite spaning på folk var jag trött. Det var precis som det alltid brukar vara. När jag i slutet av kvällen står och försöker göra det bästa utav tiden som är kvar, dvs dansar, känner jag att måttet är rågat. Alla snygga killar på stället stod enbart och kollade ner i golvet. Samtidigt uppenbarar sig då två män från the past med varsin tjej precis bredvid mig. Tack och god natt!
42661-64
Jag och A i våra fantastiska outfits!

Resten av helgen har spenderats åt trista saker. Livet gör mig trött och jag funderar fortfarande vad jag väntar på.

Taking back sunday - Make damn sure


Onsdag

Bara onsdag fast det känns som torsdag. Dagen har varit bra men haft en del kassa inslag. Bland annat mitt försök att laga min dator tillsammans med det fantastiska Dell service. En kille som snackar skånska och som dessutom mumlar är något svårt att förstå. Dessutom påstår han att jag måste ominstallera hela windows vilket betyder att allt försvinner. Det går inte att spara ner min 2000 låtar nånstans. Så aldrig att jag tänker lyssna på honom. Bara att invänta att min kära bror kommer hem på besök.

Inhandlade ny mascara idag, vilket dilemma där. Blev den gamla favoriten(?) 2000 calorie iaf, hoppas den håller. Funderar fortfarande på om jag ska slinga håret eller om jag ska skippa det. Är ganska blekt nu ändå efter de sista soliga dagarna. Will see. Vill ha skorna nedanför, gillar egentligen inte ballerinor men de här var söta.

42661-63






No rest

Jag vill bara lägga mig i min säng och inte gå upp på väldigt länge. Min sovmorgon försvinner dessutom i morgon då jag måste infinna mig på körskolan. Tack för det. Efter det väntar en lektion, sen fika med gänget.

Dagen har varit okej. Har klarat av halkkörningen vilket är skönt, var varken hemskt eller roligt måste jag säga. På eftermiddagen fick jag besök av K vilket resulterade i både kaffe och mat på min balkong. Lite fler fräknar och en jäkla massa soleksem. Gillar inte direkt det sistnämnda.

Till studenten

Gjorde storstan i går för att hitta en studentklänning. Lyckades hitta denna redan efter en timma på Zara. Exakt den modellen jag ville ha också. Längden ska kanske kortas av lite och kanske behövs något under för att inte visa alldeles för mycket. Allt som fattas nu är skor och något plagg till kvällen.

42661-62


Sol

Vädret är allt bra härligt. Lite glädje över det. Dessutom gör vädret att folk går ut vilket betyder mycket ögongodis på stan. Synd att jag inte hade en lika bra dag som många av männen. Nu när värmen har kommit är det som att folk har glömt att det bara är maj. Mötte X antal personer som verkade tro att de var på väg till stranden i shorts och flipflops. Lite för bart skulle jag själv tycka.

Min dator är paj och jag känner mig handikappad utan den. Vi har ju visserligen en till här hemma, som jag skriver från nu, men den saknar all min musik och mina favoriter(=bloggar). Livet är allt bra hårt.

Varm

I morse kom du och hämtade mig. Precis som förut, som om ingenting hänt. Du väntade utanför porten och du hade din gamla vita bil. Du frågade om jag ville följa med eller om jag kanske inte kunde.

När vi satt i bilen kände jag din parfym. Jag vet inte om det var den gamla eller den nya men jag kände igen den och den luktade som du. Som vi. Stereon gick i gång. Och låten spelades som jag själv lyssnade på i går kväll. När jag tänkte på honom. På dig. När vi svängde ut från min gata vände du dig mot mig och log. Precis som du brukade. Och jag kunde bara le tillbaka. Jag log så det gjorde ont men det kändes som jag grät. Jag vet inte vart vi var på väg men jag frågade inte heller. Jag fixerade blicken på trafikljuset framför oss men ibland sneglade jag mot din hand på ratten. Den var brun och håret upp mot armen var solblekt. Jag kom att tänka på dina naglar, att de var precis som förut. Något var som vanligt. Du frågade om det var bra med mig och jag sa att det var bra. Jag ljög.

Så sa du att vi kunde åka hem till dig, om det var okej med mig. Jag sa ja, för tyst. Så jag harklade mig och sa ja igen, för högt. För fyra veckor och tre dagar sen var jag här tänkte jag. På din parkering. Vi klev ur bilen och bildörrarna sa dunk, dunk. Vi gick brevid varandra men inte för nära. Inte för fort heller. Jag tog av mig skorna och när jag vände mig om kollade jag rakt in i spegeln. Är jag inte tillräckligt söt tänkte jag. 

Du gick ut i köket och jag visste vad du skulle fråga. Och ja jag ville ha kaffe. Det var värt magontet. Och skakig var jag redan. Kaffet var varmt men jag hällde i mycket mjölk. Jag drack en liten klunk. Jag har tänkt en del sa du och så kolla han mig i ögonen. Jag tänker hela tiden tänkte jag, På dig. På oss, om det skulle finnas. På vadå frågade jag. På dig, på oss sa du. Jag fortsatte dricka av kaffet och jag blev varm. Varm av honom.

Vi satte oss på din säng. Jag lutade ryggen mot den vita väggen. Och när du kysste mig visste jag redan vad du senare skulle säga. När jag drog fingrarna genom ditt hår kände jag det.
- Jag ångrar mig.

Varje dag hoppas jag att du ska stå utanför min port

Trouble

Försommaren verkar vara här, värmen gör mycket men kanske inte riktigt tillräckligt.

Skolan är riktigt tråkig, jag skjuter upp allt plugg och är trött hela tiden. Det är tomt med andra ord. Jag vet vad jag skulle vilja fylla ut den med. Jag saknar honom. Han är det enda som känns just nu men tyvärr känns det inte bra. Jag vågar inte riktigt släppa taget för jag kan inte inse att det är slut. Det är sjukt men jag hoppas fortfarande. På vad fan som helst, att bara se honom räcker. Eller kanske att han ska se mig, eller någon annan för den delen.

Dagen efter

Så var valborg över och nu är det maj. Skumt egentligen. Gårdagen var kul i alla fall, överlag. Lite annorlunda folk som man aldrig träffat förhöjde klart stämningen. Men sen ett tag tillbaka har jag lite svårt för krogen, särskilt när det är mycket folk av någon anledning. Det är lätt att tänka på sånt som man inte bör tänka på. Sånt som gör en deppig. Önskar jag kunde ta lite lättare på saker och ting.

I dag måste jag göra en massa saker som jag skjutit upp, skola i morgon igen. Fi fan.