Da bikini

Here it is! Tror den kan gå snyggt i hop med brännan som förhoppningsvis kommer infinna sig.
42661-66

Sitter och lyssnar på Ray LaMontagne och funderar på om jag ska ta tag i dammsugaren eller inte. Jag borde verkligen...


Solen skiiiiner

Den där skitsnygga bikinin jag hade inhandlat på h&m fick åka tillbaka. Jag insåg helt enkelt att jag inte skulle känna mig helt bekväm med att bara ha halva bakdelen täckt. Och efter lunchens glass fatta jag också att jag aldrig kommer gå ner de där två kilona som skulle ge mig min drömkropp. Fick däremot tag i en annan, likaså den från h&m, som var snäppet snyggare och coolare. Kanske kommer en liten bild senare. Är btw klädd i min nya pennkjol i dag. Tänkte att jag skulle känna mig som en het sekreterare, typ. Men det funkar inte riktigt.

Mitt jobb har tagit slut igen och nu sitter jag och gör ingenting. Är nog fikarast alldeles strax men min mage pallar inte med mer kaffe. Ska nog smyga ut på altanen, som jag fick veta att de har här först idag. Solen skiner ju för faan...

Alkoholens spår

Norrköping var wunderbar. Helt över förväntningarna i allafall. Vädret var strålande, vi hade en hel lägenhet för oss själva och utekvällen bjöd på en hel del dans och roliga möten.

Att vara "på" typ sex fredagar i rad, är säkert fler men jag räknar helst inte, har satt sina spår har jag märkt. Förutom en kass ekonomi som jag ignorerar är min hälsa inte på topp. Viruset som legat och smygit i tre veckor nu kom på sin topp och är förhoppningsvis helt borta i morgon. Hyn mår inte heller särskilt bra och jag tänker att det säkert kunde hjälpa om den fick lite sol. Men trots att det ska bli bättre väder får jag inte se mycket av det sittandes inne på ett kontor. Gäller verkligen att fokusera på lönen i de stunderna.

Fan, vad är roligt just nu?

Något nytt

Köpte en bikini i går. Eller rättare sagt en bikini och ytterligare en överdel. Trosorna är i det allra minsta laget och täcker inte så mycket, av det jag hatar allra mest på min kropp, som jag önskar. Jag får väl jobba på det. Om jag ändå kunde få i gång någon slags vana med motion. Eller bli kär, det kan ju också funka. Efter bikini-inköpet testade jag och M något nytt på Bara Vara. Espresso och mjukglass, väldigt gott till en början.

Så blev det bestämt att mitt vrålåk styr mot Norrköping i morgon. Kan inte säga om jag någonsin varit där förut. Hoppas det blir en kul kväll. Det ska ju fanimej snapsas, kan det gå fel då?


Blir det inget mer?

Känner mig otroligt vuxen som tagit med mig egna te-påsar till jobbet. Te smakar inte alls lika bra som kaffe, ännu mindre på sommaren. Usch, jag som inte vill vara vuxen. Tog en promenad förut och gick bland mina barndomskvarter. Jag har ju utsikt över det från mitt fönster. Gick förbi våran gamla lägenhet och gård. Nu bor det en liten äcklig tant där. Har nog aldrig kommit över att vi flyttade därifrån. Men till saken, allt var så minimalt litet. Och det kändes så längesen. Det var längesen. Fan, jag är 19 år och är mest rädd av allt att livet ska ta slut innan det ens har börjat. Att jag som min pappa får fira 30 år i tjänsten på Vägverket och att ha den "perfekta" svenssonfamiljen. Det kanske inte är så illa som jag tänker att det ska vara. Jag vet bara inte vad man ska nöja sig med.

Vart ska man åka?

Vet någon vänlig partysjäl vart det är mest drag på midsommar i Sverige? Tips mottages hemskt gärna!!

Ny dag, samma sak

Gick inte jag nyss härifrån tänkte jag i morse. Jag är redan trött på det här jobbet och nu kan jag inte ens dricka kaffe. Funderar på vad jag ska göra av dan när jag kommer här i från. Kanske bara åka långt, långt bort. Mot något annat. Man kan inte, ska inte, vara deppig på sommaren. Men just nu känns det lite ändå. Som att inget känns alls.

I går fick jag det överstökat. Jag pratade med honom och det var säkert sista gången. Det kom ju aldrig något "Jag vill ha dig, jag ångrar mig" men inte heller något otrevligt. Så nu måste jag ta tag i det igen, försöka gå vidare. Det funkar kanske tills jag ser honom på stan igen. Men nej, hoppet försvinner nog aldrig. Men kanske är det inget hopp om att just han ska känna något, bara någon. Fan, ge mig något.

Shoppingen i går gick ju inte alls. Dum i huvudet jag är som försöker hitta sommarkläder när allt är slut. Sen hjälper det ju inte att jag blivit sjukt kräsen och snål. Jag brukade ju tycka om att glida runt i alla affärer.

Vill

Psykbryt på magontet igen. Vill inte sitta still. Vill inte sitta här och fejkjobba. Vill att livet ska börja, att sommaren ska kännas. Att något ska kännas. Att någon ska tänka på mig. Typ han, eller någon av de andra. HA!

Så är det tänkt att jag ska upp på stan efter jobbet och inhandla en hel sommargarderob för så lite pengar som möjligt. Som att det kommer lyckas. Jag hittar ju aldrig något längre.

Varför tog jag inte bilen i morse!?


Vad tänker du på?

 

Gatan är isig fast snön håller på att smälta bort. Hon går längs trottoaren, rakt under alla skyltar om snöras. Han går en bit ifrån henne och kollar upp mot himlen. När hon tar tag i hans hand vänder han sig mot henne, ler en sekund innan han tar tag i hennes midja. Hon försöker kolla in i hans ögon men inser att hon inte kan fästa blicken. Hon hinner bara se att de är blåa, och kanske lite gröna. Hon trycks mot husväggen och hon tänker att det borde göra ont men hon känner ändå ingen smärta. Hon blundar och allt snurrar, runt och runt. Hon hör bara hans andetag och känner bara doften av alkohol. Hon vet att hon är för full men hon vill inte tycka att det spelar någon roll. Hans händer glider in under hennes uppknäppta jacka och hennes fingrar snurras in i hans hår. Han säger att hon är vacker, att hon luktar gott. Hon svarar inget, trycker sig bara mot honom och är rädd att han ska gå. Hon tappar bort tiden, vet inte hur länge de står där men det känns bara som en minut när han tar bort sina läppar från hennes. Han tar hennes hand och drar med henne. Det är så kallt, hos mig är det mycket varmare säger han och skrattar.


Han låser upp dörren och går in först. Det är mörkt men han tänder inte. De sätter sig i hans soffa och han frågar om hon vill ha kaffe, eller kanske te? Hon svarar att hon gärna tar te, att hon inte gillar kaffe. Han går ut i köket och kommer tillbaka med två stora muggar. De dricker i tystnad. Hon bränner sig på tungan men hon säger inget. Han lägger sig i den ena änden av soffan och hon kryper upp bredvid. Mest för att hon fryser trots att teet var så varmt. Han lägger handen vid hennes hjärtslag och frågar vad hon tänker på. Hon tänker att hon inte borde vara här. Hon blundar och inser att hon längtar efter någon annan men hon har ingen aning om vart han är. Ingen kommer i närheten av hans ord som hon alltid hör när det är tyst. Han jobbar på caféet på hennes gata och bär alltid ett svart förkläde. Hans hår är lockigt och hans ögon är mörkt bruna. Hon går dit varje dag bara för att kunna se honom. Hon dricker bara kaffe som han gjort, aldrig annars. Häromdagen pratade de för första gången. Han hade frågat om hon ville testa deras nya kaffesort tillsammans med honom eftersom han hade rast precis då. Och även fast hon egentligen hade bråttom sa hon självklart ja. Hans rast varade i en kvart men det kändes bara som några minuter. Innan han reste sig från bordet plockade han bort ett hårstrå från hennes kind och hon kände doften av kaffe från hans hand.


Hon kollar upp, möter hans blick, och svarar att hon tänker på hur varm han är och hur mycket hon fryser. Hon frågar vad han tänker på själv. Han tänker egentligen på hon som bor på andra sidan gatan. Hon har aldrig varit hans men han drömmer alltid om henne. De har mötts några morgnar vid övergångsstället och han vet precis hur hennes hår rör sig i vinden, exakt vid vilket steg doften av hennes parfym når fram. Han vet att hon bor i den tredje porten på den andra våningen. En lördagskväll var de på samma fest. Hon luktade ännu godare inomhus och precis när klockan slagit tolv gick han fram till henne. De pratade med varandra om gatan de bor på och att våren aldrig tycktes komma. När folk började försvinna bestämde de sig för att ta sällskap hem. De gick över övergångsstället där han alltid sett henne och vid hennes port kysste han henne på munnen. Hon sa god natt och han hann aldrig röra hennes hår, dra in hennes doft precis vid hennes grop i halsen precis som han ville.


Han svarar att han tänker på hur trött han är, att han bara vill sova. Att han vill att hon ska lägga sig närmare. Så hon gör det och hon hör hans hjärtslag under den röda t-shirten. På morgonen när hon vaknar ligger han vänd med ansiktet mot väggen. Hennes kropp värker men hon kan inte röra på sig utan att nudda honom. Solen skiner in mellan persiennerna och bränner på hennes rygg. Hon reser sig och kollar inte bakåt. Hon tar på sig skorna utan att snöra dem och tar bara jackan i handen medan hon går ut genom ytterdörren.


Nere på gatan möter hon en tjej och hennes parfym lägger sig runt henne som en dimma. Allt hon kan tänka på är hur killen med lockarna alltid brukar lukta kaffe, ända ut i fingertopparna.


Solen skiner inte in

Min mage gör ont. Jag gillar inte när den blir såhär. Det känns ungefär som att ena lungan har svullnat upp och hemskt gärna vill komma ut, genom revbenen. Och så ett lätt illamående. Men nu är det ju ändå fredag och snart helg så jag biter i hop. Solen skiner ute och jag sitter inne och låtsasjobbar. Väntar på kafferasten och att de resterande två timmarna ska gå väldigt snabbt.

Ikväll ska jag och Amanda dricka. Jag vill gärna dricka mycket. Sen ska vi förhoppningsvis dansa en hel del. Och säkerligen snacka skit om män. Vad annars?


Work work

Studenten är över och jag har plötsligt fått jobb. Jag mackulerar oplacerbara inbetalningar. Mhm. Det betyder ungefär att jag i denna stund tar 670 spänn från Lernia AB, 210 spänn från Johannes i Spånga och ger till staten, och ja de får skylla sig själva. Det är inget stimulerande arbete, men det kan man väl räkna ut utan att jag säger det.


JAG HAR KÖRKORT!

Så var man fyllda 19 år, körkortsinnehavare och snart student. Och så snart arbetslös och sysslolös, eller ska jag säga fri? Lite läskigt är det allt. Att fylla år känns inte alls kul längre men vissa presenter fick mig att le. Bland annat ett par snygga brillor, Anna Sui parfymen och ett guldarmband. Livet känns väl okej.

Fixat?

I dag skulle vara stora fixar-dagen. En sak som faktiskt blev fixad var studentklänningen som är uppsydd och dessutom fick en underkjol. Så skulle jag ju fixa skor och en tröja att ha över men jag och mamma kom fram till att jag kan använda sånt jag redan har. Med andra ord, det fanns inte ett shit att hämta på stan! Förhoppningsvis kan det inhandlade guldsidenbandet funka åtminstone. Är marknadsafton på stan idag vilket innebär för mycket folk. Självklart folk som man inte vill möta heller. Det hjälpte inte att jag har varit på kasst humör hela dagen heller.

Provade en jättesöt klänning på h&m, den korta med puffärmar som finns i både svart och rött. Eller ja, här fanns den bara kvar i svart men tyvärr inte i den perfekta storleken. Min tur väl.

I morgon är en stor dag, på två sätt kan man säga. På kvällen blir det party/middag för hela slanten. Hoppas jag kan fira mer än en sak...