Regn och mera regn

Regniga dagar blir aldrig perfekta. Mitt hår verkar känna av luftfuktigheten redan inomhus och det blir mest frizz av allt. Men regn är som sagt alltid bättre än snö. Har dock läst att det ska bli snö i helgen, det är ju faktiskt ett "april-skämt". Vår nu tack!

Snart helg, känns skönt även om det är mycket plugg just nu. Men jag kan behöva den sysselsättningen för att inte svimma av, om jag nu kunde koncentrera mig från början.

Det är bara regn hos mig...

Tadaa! Såhär ser helgens enda fynd ut, läste självklart skrubbkräms testet i VR och slog till på den här.  Den funkar väl sådär tycker jag. Det krävs mycket för att bryta ner mina vinter-torra ben.
 42661-52

Resten av helgen var helt klart godkänd, ganska lugn och mest en massa kringdrivande i centrum. Men jag hade gärna upplevt lite mer inför den kommande veckan. Vädret suger men regn är iaf bättre än ännu mera snö. Jag har fortfarande ont i magen och det är egentligen en klump. Jag kan knappt tänka klart. I morgon ska jag förresten delta i någon slags debatt i skolan om abort. Jag är mot och har inte särskilt många bra argument. Jag blir väl knäckt.

Äntligen!

Jag vet inte om något är fel med min dator eller mitt internet. På vissa bloggar är nämligen texten minimalt liten och omöjlig att läsa, någon annan som har samma problem?

Kvällen har spenderats hemma, ingen alkohol här inte, med mamma och en massa onyttigt att äta. Har även sett "I hennes skor", den var helt okej men lite seg. I morgon bär det av till storstan, äntligen! Vågar knappt hoppas på shopping men Gud måste vara god! Min garderob grinar liksom, stor identitetskris. Annars har jag iaf hört att min bror har ett stort härligt badkar som jag planerar att sjunka ner i. Mkt nice! Återkommer på söndag kväll då jag ska försöka peppa mig själv inför veckan from hell, som jag tror att det blir. Det är inte för inte som min magkatarr har hälsat på. Nu ska jag glo lite på BB innan sängen kallar, trevlig helg allihopa!

Högtryckstvätt

Veckan lider mot sitt slut och i morgon är det "ljuvliga" fredag. Just nu känns inte ens det särskilt energigivande och jag hittar nackdelar med allt. I dag var jag hos tandläkaren och tog bort tandsten, det kändes ungefär som att ha en högtryckstvätt i käften. Jag gissar att det var mitt sista kostnadsfria besök också, det innebär att det kommer ta lång tid tills jag får lägga mig i en sån stol igen.

Har lust att bara sova mig igenom nästa vecka för vart jag ska hitta ork till den vet jag inte. Hoppas det hjälper att jag får spendera den med M som förhoppningsvis är på bättringsvägarna från sitt virus. Och sen hoppas jag att det blir en utgång på fredagen, om någon vill slå följe. En ljuspunkt just nu är iaf Fall out boy, deras texter gömmer en hel del kloka saker.

H-vete vad jag måste shoppa i helgen annars faller jag i koma! Hoppas Sthlm har mycket att erbjuda...


Jaha...

Hörde på radion att våren visst ska komma nästa vecka. Känns mest som "jaha..." eftersom snön vräkte ner i morse när jag vaknade. I och för sig är det inte särskilt mycket som berör mig just nu. Nästintill zombieliknande är jag nog. Total jävla hemsk dag väntar, lika bra att gå...

Dagen till ära åker min favorit-outfit på, den på visningsbilden, för att jag i alla fall ska känna mig något het!

Stackars mig!

Jag är deppig. Har ångest. Känner mig otillräcklig, misslyckad. Tror att jag är sämre än alla andra. Börjar grina så fort någon petar på mig. Det måhända att jag mest tycker synd om mig själv men ibland tror jag att någon njuter av att utsätta mig för en massa skit. Det kanske är jag själv?

Fuck den här veckan, alla dagar som gått och de följande. På lördag rymmer jag till Sthlm och önskar jag kunde stanna för evigt!


Music

Musik gör nästintill allt för ens humör. Känner jag för att må skit åker ofta den "deppiga" musiken på dvs. Jag är en sån person som tröttnar på samma musik ganska lätt, därför har jag inte något direkt favoritband. Men om någon vill ha tips om godis för öronen så har jag några på lager....

Fall out boy - Sugar we're going down, XO, Dance Dance.
Foo Fighters - Best of you
Takida - Score, Losing
Tiger Lou - You can't say no to me, Like you said

Styles and Breeze - Heartbeatz (bara för att jag tänker på en viss person när jag hör den)
Benassi bros. - Rocket in the sky, Illusion, Get better.
Och så måste ju Alex Moreno mixarna också få ta plats, perfekt för partyhumöret.

Skit i principerna...

Något sådant skrek en stockholmare i mitt öra i går kväll. Vad han gjorde på dansgolvet i min stad är en bra fråga, vad jag själv gjorde där är också en ganska bra fråga. Usch, även om det är kul att gå ut för stunden vet jag inte om det är värt det längre. Jag är trött på folket i den här stan som man aldrig kommer ifrån. Vet inte alls hur jag ska överleva de följande veckorna för jag har noll ork kvar. Därför ska jag göra allt jag kan för att kunna fly till storstan nästa helg, annars går jag under.

I kväll blir det Mcdriven och självklart melodifestivalen med tjejorna. Kanske kan få upp humöret en stund eller så kan vi grina tillsammans.


Fyndfredag

Fredag äntligen och skoldagen är över. Nu är det bara party som gäller. Var en sväng på stan efter skolan, som typ varje dag, och fyndade detta linnet för bara 20 kronor på h&m! Blir perfekt i sommar!


Pumpa upp Sean Paul - Temperature

Skor

Har skådat ett par skor liknande mina lacoste på åhlens för härliga 200 spänn. Kan vara bra att ha på exempelvis krogen, haha! Mina lacoste är verkligen redan skitiga och vidriga och jag har använt de högst fem gånger, i onyktert tillstånd då. Lite synd, undrar om man vågar tvätta?

Överlevnad

Jag drar mig verkligen framåt just nu, dag för dag. Vill bara att veckorna ska gå så allt det där härliga kan komma. Den här helgen skulle enbart bli lugn men med min svaga karaktär gick inte det som planerat. Så i morgon blir det utgång med M och K. Slutspurten nu liksom...Funderar redan nu på hur jag då ska överleva nästa helg, om man ska "unna sig" att gå ut då också? Skulle allt gärna vilja rymma i väg till min bror annars.

Den här veckan har jag nog varit inne på h&m varje dag i hoppa om att hitta det där ultimata vårplagget. En massa snyggt har de, men inget som får mig att hoppa av glädje.
Det här däremot, är mer än snyggt!

Hjärta

Gick in på h&m och kom faktiskt ut med något. De hade fått in en hel del nya kläder men det enda som föll mig i smaken var det här halsbandet, ett guld/brons hjärta om det nu inte syns. Lite lycka för en stund.
42661-50



Ännu mer

Hur mycket skit kan man stapla på innan allt brister? Jag är rädd för att det gör det snart. När man som grädden på moset läser om att det ska komma ännu mera snö nästa vecka vill jag mest spy. Låt det räcka!! Jag vill ha vår och allt som kommer med det, dvs. både nya kläder och kärlek. Mest av allt kärlek, gärna från någon speciell. Jag antar att "han" faktiskt kommer hem med våren, om han kommer hem till mig återstår att se. Jag hatar att det mesta återstår att se, jag vill att det ska vara bra NU!


Måndag

Inte alltför hemsk dag, solen skiner ju dessutom. Nyss smällt i mig en massa god fruktsallad och två koppar kaffe samtidigt som jag läst favoritbloggarna, nu kan jag inte skjuta upp mitt plugg längre. Jag inser verkligen att jag måste ligga i med mycket grejer för att fixa dem. Inte min starkaste sida.


Like it

Jag gillar verkligen den här klänningen, riktigt söt! Men priset var ju lite i häftigaste laget...

Söndag

Ganska så värdelös helg, ännu mer värdelös dag. Har tusen saker jag borde göra men det går bara inte. Mina tankar är någon helt annanstans. I morgon borde jag verkligen ta upp träningen så jag får ut lite agressioner. Jag skulle kunna slå sönder vad som helst just nu, utan någon direkt anledning.

Har ett prov i morgon om något jag knappt läst om, ett projektarbete som jag fortfarande ligger efter i. Och jag vill bara sova, helst några veckor.

Dålig start

Är allt annat än på topp idag, känner mig seg + smått förkyld. Sen ska självklart människor komma och göra mig ännu mer nere. Ja i alla fall, finfredag?
Ballongkjol/linne Lindex, kofta Gina, Skärp myrorna.Bilden suger rent ut sagt, tyvärr...
42661-48

Kändem ig otroligt kreativ häromdagen och lekte i snön utanför mitt fönster.

Mot rätt riktning, förhoppningvis...

Äntligen torsdag, bara en skoldag mellan mig och den första uppkorkade cidern. Yes, i morgon vankas det party med min partner-in-crime N. Jag ska försöka få en bra nivå/balans på kvällen. Det krävs oftast två "misstag" i rad för mig innan jag skärper till mig och nu har det varit för mycket av det goda de två senaste gångerna.

Jag har fått för mig att jag kommer få influensan, något virus har jag för jag känner mig allt annat än på topp. Influensan är verkligen ett h-vete, är tacksam om jag slipper. Jag borde egentligen plugga för fullt just nu men huvudvärken stoppar mig. Tyvärr...sitter och drömmer om allt annat istället. Som att våren (hoppas jag) kommer nästa vecka, dvs. slasket. Ett steg mot rätt riktning.

Gör det bättre

Livet känns bra när man kan göra en dålig dag så mycket bättre. Den här dagen blev inte så tråkig som jag befarade, minst sagt inte alls ansträngande. Trevligt att fika med mina kära M också.

Nu skulle jag behöva plugga...det som jag inte kan.

Cat Power - I found a reason

Dagboken

Låg och degade framför tvn förut och såg att Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta gick på Canal +. Har hört en del bra om filmen och den var mer än så! Jag är något svag för kärleksfilmer och den här var riktigt bra utan att vara klyschig och fjantig. Det skadade ju inte att snyggingen Ryan Gosling var med, han ser ju omänskligt bra ut.

42661-4642661-47




För mycket av det goda

Gårdagens kväll var party hela vägen. Alldeles för mycket av det goda vilket lämnar sina spår i dag. Inte direkt någon baksmälla men jag kan säga som så att jag stinker rök och har en del blåmärken på kroppen. Det är hårt att vara ute i svängen...får ta och skärpa till mig till nästa gång kanske. Men kul var det och riktigt trevligt sällskap.

I kväll är det 50-års kalas på schemat och det ska tydligen finnas en italiensk buffe, låter mycket lovande. I dag borde jag plugga men jag tror det blir en sväng till diverse ställen istället.

Materiell lycka

Bye bye Z600, hello moto!




Ingen vår

Önskar att jag hade missat det här...