Ingen vår

Väldigt många glädjer sig över det varma vädret i dag och skriver att våren känns närmare.
Sorry folks, jag hörde på vädret att det skulle bli minusgrader och möjligen snö i helgen...men det är ju härligt att drömma. Vilken tur att februari "bara" har 28 dagar.

Rusta, min nya granne

Kollar man ut genom "mina" fönster ser det ut som att jag sitter  någonstans i Fittja, eller i någon annan förort med fult namn. Jag har utsikt över  motorvägen, halva Rusta och järnvägen. Och några kala träd.

I dag har jag kollat igenom pressutklipp och analyserat om de ger en positiv/negativ bild utav skolan.
Jag är än så länge på mars 2004. Det är ungefär så kul som det låter.
Snart ska jag iaf luncha med min mamma på mitt initiativ. Får se vart det blir.
Blev lite läskigt pepp för ett ögonblick sen, utgång på fredag och det är "bara" fyra dagar kvar. Det ska bli skoj, och gott med Ks mat.

Har börjat glo på Big brother nu också, men det är ju ganska underhållande. Pinsamt folk som bara verkar leva för sex. Hallå, 15-20 gånger per dag! Herregud...Visste inte att de kunde samla ihop så många tjejer som ser exakt likadana ut. Det är såna där som ger blondiner ett dåligt rykte.


Vita "fynd"

Har ju glömt visa upp mitt andra nya "fynd". De ultimata vårskorna, vita lacoste.
Och jag tycker nog allt att de platsar inom vårens sailor-trend :)
Har använt de en gång och de har redan lyckats bli ganska så skitiga, men det är så det ska vara.




Hjääälp

Hjäääälp har jag tänkt många gånger idag. Men det ska väl gå bra. Önskar bara att alla världens människor kunde vara lite trevligare än de är. Och att jag kanske vore lite modigare.

I dag har jag testat tre sorter från min praktikplats kaffe/choklad automat. Min favorit än så länge är espresso/choco. Om cirka två timmar har jag körlektion och jag har knappt ätit någon lunch ens + att jag sitter kvar "här". I morgon kommer jag i allfall få ett eget kontor, lyxigt!
Förresten, M, om du läser det här så ska jag intervjua dig. Be prepared.

Tid

Så är helgen slut igen, sjukt hur snabbt vissa saker går och vissa andra så mycket saktare.

Känslomässigt dravel:
Att vissa personer har olika uppfattningar om tid gör inte det hela mycket bättre. Nu har det gått lite över fyra månader sen X åkte. Och det återstår cirka två månader innan han kommer hem. Inte alls lång tid säger X. Fuckyouochalljävlaskitdupratar har jag lust att skrika i telefonluren. Men man ska kanske inte bråka över telefonen med personer som är på andra sidan jorden. Jag är ändå så trött på det att jag knappt orkar med det längre. Det finns inget kul i att gå och vänta i sex månader på något som kanske inte blir något. Jag har glömt bort allt som var då, hur jag egentligen kände. Det känns så långt borta och jag vet inte om jag är densamma. Hans parfym, som jag har sparat, är bara en doft nu, jag associerar den knappt med honom. Men det är ändå tack vare honom jag inte kan somna om kvällarna. Jag ligger och tänker, t om hoppas, på att något hemskt kanske ska hända så att han kommer hem tidigare. (Herregud, jag tänker t om på vad jag ska ha på mig första gången vi träffas igen.) Ovisshet sux...


I morgon är det praktik och jag börjar bli riktigt nervös. Hoppas det blir bra! Och att jag klarar det, jag ska det!

Lördagens fynd

Så blev det äntligen lite påfyllning i min numera hatade garderob.
Fyndade detta plagg på Indiska för 100 spänn. Det är egentligen en kjol men återigen tänkte jag använda det som en klänning/linne. Kanske blir det så att jag syr in det lite för bättre passform. Den är beige med guldtrådar i, kanske inte syns så bra på kortet.
42661-28

Har nyss käkat god lunch med min generösa pappa. Tänkte ta en kaffe nu och försöka jobba på mitt projektarbete. I kväll kommer gänget hit för lite reseplanering.

Skulle du vilja byta?

När jag blir vuxen och rik ska jag verkligen överväga att flytta utomlands.
Vem skulle inte välja det nedan mot Sveriges slask och kyla.
42661-27


Ingen Dogge ikväll

Nu är det äntligen helg. Den här fredagen ska jag dock inte ut. Tyvärr kanske jag måste säga, man blir ju lite beroende efter ett par helger. Känner mig rätt så rastlös av tanken på att sitta hemma ikväll. Det jag gillar mest med att gå ut är faktiskt ändå all dans, det kan man inte direkt få någon annanstans.

Nu ska jag inte tillbaka till skolan på en månad. Underbart! Blir praktik i tre veckor följt av sportlovet. Hoppas bara att praktiken blir bra. Men det känns i allafall lovande!
I dag var Dogge Doggelito på min skola, så coooolt...

Nästan så att jag vill ha det

Det här linnet var otroligt sött, nästan så jag känner att man borde slå till.
Hade varit ännu bättre i blått...

42661-26
(Från asos)

Dag i Stockholm

Nu är jag nyss hemkommen från storstaden, syftar på Stockholm då. Har haft en okej dag, Jonas Åkerlunds utställning var helt klart höjdpunkten. Intressanta filmer måste jag säga och i slutet började jag t om tycka att Metallica var rätt så bra. Ingen shopping blev det tyvärr. Men jag shoppar väl bäst i mitt egna sällskap tror jag. Synd det för jag såg en del snygga saker.
Mamma hade i allafall köpt mig ett par nya mysbyxor. De sitter bättre på mig än hennes gamla gjorde.

Till skolan i morgon igen, det tar emot rejält. Borde sova nu.

Drömklänningar

Vilka drömmar, nästan varenda en var läskigt snygg!

Årets deppigaste dag

Någon forskare har visst räknat ut att det här är årets deppigaste dag. Det stämmer inte för mig i allafall.
Är det något jag lärt mig det senaste året så är det att fokusera på de bra sakerna och att lita på att jag klarar av det mesta. Det är en bra ny egenskap men jag är kanske inte riktigt där än, om någon kommer dit?

Hitta en riktigt söt klänning på
tjallamalla, något sådant skulle jag kunna tänka mig att ha på studenten.
42661-25


Helgen

En ganska okej söndag har passerat. Hunnit med både promenad, lite fix i mitt rum, övningskörning och en tripp till Ikea. Sitter och kämpar med mitt projektarbete nu dessutom. Så duktigt av mig känner jag.

Utekväll i fredags som blev exakt vad jag förväntat mig, lagom kul alltså med mycket dans.
På lördagen rusa jag upp på stan för lite spaning med K. Det är deprimerande hur lite det finns att hämta där just nu. Inga vårkläder överhuvudtaget och jag har INGENTING att ha på mig. Vore ju kul om jag kunde få en dos shopping på torsdag när jag ska upp till Stockholm men jag antar att det inte blir så mycket utav den varan. Trist. Jag
blir avundsjuk...

Skola igen i morgon, antar att jag överlever. Hårt med körlektion sen och lite synd för mig att jag inte hinner träna. Men man kan inte få allt...

Blå kavaj

Det är riktigt snyggt med blåa kavajer, gärna med trekvarts ärm eller lite kortare längd.
Tror att min mamma har en väldigt gammal i blå sammet, kanske kan bli något om man syr om den lite.
Lindsay har synts väldigt mycket på bilder på sistone, en "fröjd för ögat" att se hennes outfits. Hon och Jared är ett snyggt par, om de nu är tillsammans?
42661-24


drygt

Jag funderar på att gå och lägga mig. Håller bara på att få en massa dåliga tankar och då är det kanske bäst att bara stänga av. Varken bra eller dålig dag, gått hemma och slöat sen cirkus ett.
Nej gud så drygt, nu får det vara...

En bra måndag

Har haft en relativt bra måndag. Dagen började ju väldigt bra med en fika, M och jag bestämde oss för att IV-valet helt enkelt inte var något för oss så vi smet iväg. Efter skolan var jag iväg och tränade för första gången på månader, det kändes ju att jag inte varit där på ett tag om jag säger så.

I dag kom h&m paketet nr. 2
Det enda jag ska behålla är den snygga väskan! Shortsen fick åka tillbaka med resten av grejerna.
42661-23



trött igen, eller alltid

Den här dagen har varit riktigt jobbig. Allt känns fel och då menar jag verkligen allt.
Bara tanken på en sån "löjlig" sak som att jag hatar allt i min garderob just nu får mig att vilja grina.
Sen oroar jag mig för allt annat, skolan, relationer och vad annat folk tycker om mig.
Jag tänker väl för mycket på sånt som egentligen inte spelar någon roll och som jag inte direkt kan påverka. Men det är så svårt att inte bli trött vid den här tidpunkten. Allt går på rutin och det händer sällan något kul. Jag har ingen ork att överhuvudtaget försöka hitta på något.

Blir trött på den personen man blir ibland. Eller kanske den personen man "tvingas" bli av såna runt en.
Fan, nu får det faktiskt bli mars snart. Om inget annat revolutionerande händer snart går jag i ide.


Choklad

Den här verkar ju helt underbar!
42661-21



Jeansen

Jag är inte alls van vid stuprör, troligen är det därför jeansen inte känns alltför heta på mig just nu.
De har ju en effekt jag inte gillar, höfterna+baken ser nämligen ganska mkt större ut och jag tycker inte själv att det är så snyggt när jeansen inte lägger sig över skon. Nu blev det bara negativt...
Märket är Miss Sixty, 900 spänn fattigare blev jag av de.
Ska försöka vänja mig vid de, tycker ju egentligen att de är väldigt snygga!

42661-1942661-20


Rachel

En sån här klänning skulle jag vilja ha, gärna i ljusare fäger!

42661-18


Vad spelar det för roll om tio år?

I morse när jag vakna mådde jag inte särskilt bra varken fysiskt eller psykiskt. Som efter många utekvällar kommer de där tankarna; Vad tänkte jag på, vad har jag gjort? osv. Efter ett tag började jag dock tänka att gjort är gjort och att det endast är onödigt att ligga och ha ångest över något.
So what ifall jag hamnat på en vimmelbild och säkert ser ut som hej kom och hjälp mig...
Vad spelar sånt för roll om tio år? Nej, positiva tankar ska det vara! Det är nog mitt enda nyårslöfte, att inte gå och förstora upp saker. För det mesta löser sig faktiskt i slutet.

Efter ett samtal från en person jag tycker mycket om, som tyvärr är långt borta, begav jag migg upp på stan. Där slog jag till på ett par välbehövda jeans, bild kommer senare.
Nu ska jag ta en powernap!

hm shortsen

Hade tagit på mig mina nya shorts från hm i morse, ja det är cityshortsen jag syftar på.
Tyckte först att de satt väldigt bra men sen såg jag att de satt väldigt löst under baken, nästan påsigt.

Nu vet jag inte alls om jag ska behålla de eller inte, var inne på hm.com och kollade efter en storlek mindre. Då skulle de inte levereras förrän i slutet av mars!! Det är way too late...


Gråa jeans

Testa ett par Miss Sixty jeans på MQ i dag.
De satt bra men det jag är osäker på är färgen. Gråa jeans, håller det?
De var i allafall på rean, 500 tror jag de kostade. Tåls att tänka på,
troligen är de slut om jag nu vill ha de sen. Min tur...
42661-17


Klänningar

Fanns gott om snygga klänningar på Asos, på rea dessutom!

42661-1642661-15


Asos

Fick ett mail om att Asos öppnar igen om fyra dagar!
Har ju varit stängt ett tag sen den stora explosionen.

De har i allafall en hel del snygga plagg, har inte själv köpt något därifrån men priserna
känns ganska välkomnande! Mycket värt att kolla in...

Trasigt

I dag när jag kom hem upptäckte jag en sak som verkligen inte fick hända. Mina jeans hade spruckit, om än en väldigt liten spricka, mellan benen. Så nu måste jag ta upp jeansjakten igen, jag som trodde att jag skulle slippa. Trodde inte heller att de här, Killah, skulle gå sönder innan mina levi's. De har jag ändå använt ännu mer. Har lagat de nu i allafall, men orkar inte med det om de spricker mer. Då får de gå i graven. Passade på att sy in mitt ballonglinne/kjol samtidigt och en av knapparna på min jacka som lossna i morse.

Kanske får bli en tur på stan i morgon som tröst. Har trots allt bara en lektion, som inte ens är en lektion.

Kaffe kan rädda allt

Jag tror det krävs en kopp kaffe för att rädda den här dagen.
Efter skolan ska jag banne mig lägga mig i ett varmt solarium. Någonstans...
Så, mot kaffebryggaren!
(Den gula saken är min katt, om det nu inte skulle synas. Han kan vara söt ,ibland)
42661-14




Trött (roligare rubrik blir det inte)

Jag har gjort en halv skoldag och jag är redan trött. Första dagen överhuvudtaget på typ tre veckor.
Har en dryg håltimma nu och sen måste man tillbaka.
Jag kommer knappast överleva nästa vecka. Allt är bara så jäkla tråkigt nu.
42661-13
Linne, Indiska
Kofta, h&m
Guldarmband Gina Tricot


Svart

Var tänkt att jag skulle pallra mig iväg till skolan i morse men jag hade fortfarande precis lika ont i halsen.
Så jag stanna hemma även fast jag hade behövt vara där ändå, nu känns det iaf som att det är på bättringsvägar. Så i morgon blir det skolan för första gången på flera veckor. Tar ju emot lite. Särskilt just den dagen.

Fick hm shortsen idag och jag tror de satt riktigt bra! Tog mig en funderare och kom fram till att jag har läskigt många svarta kläder. Verkligen för mycket, så det får bli shopping stopp gällande allt svart ett tag.
(Om jag klarar det)

Funderar på att sola solarie i morgon, även fast man inte borde, skulle kännas mig lite fräschare maybe.
Utekväll på fredag blir det.


Ge mig!

Hittade en riktigt snygg vårkollektion á la ge mig!
Ida Sjöstedt

42661-1142661-12


Värdelöst

Halstabletter som ska vara bedövande är så värdelösa. Hur är tanken att de ska funka om man inte kan hålla de där det egentligen gör ont. Det hela resulterar bara i en bedövad tunga.

Fortfarande inget hm-paket, fortfarande lika sjuk och desto mer deprimerad.
Såg nyss mitt schema för våren, går i stort sett 8-4 varje dag. På fredagar får jag t om sluta kvart i fem.
Gud så tacksam jag är...

Paket

Väntar ganska otåligt på mitt/mina paket från hm. Gick loss och beställde en hel del då jag har ett stort hål i min garerob för tillfället. Shortsen borde egentligen ha kommit förra veckan men nu när jag beställde en massa efteråt kanske de kommer i samma paket. Har stora förhoppningar på både väskan och blusen.
Det blev kanske lite för mycket svart men det är ju trots allt en färg som alltid håller.

Har tagit dagens sista ipren som jag hoppas börjar verka snart. Kommer aldrig somna om inte halsen coolar ner sig lite.

Brun blus



Jag är inte kräsen, jag kan ta vilken av de som helst.
Fr. vänster Max Azria, tjallamalla och Acne.

sjuk

Så blev jag sjuk på riktigt. Sitter och knaprar alvedon/ipren för att hålla febern nere och käkar en del glass för att lindra halsontet. GBs Oboy light, kan verkligen rekommenderas! Smaskigt...Ont gör det fortfarande dock.

Mammas födelsedag i dag och det ska tydligen firas med smörgåstårta i kväll. Det är värt att svälja ner det trots smärtan.


seg

Otroligt seg dag. Huvudvärk och ont i halsen. Borde egentligen plugga men har ingen ork.

Kanske blir bio i kväll. Har iaf planerat in pulkaåkning+matsäck i morgon. Blir skoj skoj.

Favorit outfit

Om du har brist på inspiration eller allt för mycket tid över kan du slösa tid på att checka in gamla "dagens outfit" i alla modebloggar. Jag har hittat några favoriter
Sigrid
Sigrid 2
Sigrid 3
(Sigrid har en superblogg btw, hon får en att vilja klä sig snyggare!)
obsession
fashionistas
rar - för skorna och sjalen!
engla
engla 2

Enjoy!

Till våren

Hett i vår som jag gärna kommer klä mig i:
Shorts, korta och långa. Snyggt med uppvikta!
Svepande klänningar i ljusa färger
Spets
Beige, brunt, blått, svart och vitt!
Tunna blusar
Koftor, gärna oversized
Skärp i alla former, i midjan!
A-klänningar,
som här!
Sen kommer jag aldrig ge upp jakten på de ultimata jeansen,
lagom hög midja och raka i benen. Ljusa/Mörka, bara inte
för extrema och onaturliga slitningar.

Min drömgarderob!


Semlor

När ska man hinna bli nyttig efter jul?
Precis när allt julgodis har tagit slut börjar de sälja semlor. Jag har redan avverkat två, på två dagar.


Chloé

Jag ska inte försöka låtsas att jag är insatt gällande alla designers/märken.
Men en av mina favoriter är helt klart Chloé! Alltifrån den kända
väskan till klänningar till koftor.
Och alla söta linnen. Drömmar...

"rea"

Kollade in rean på net-a-porter, billigare men inte billigt nog. Stoppar mig inte från att kolla ändå.
Sött till
sommaren
Ebbas kofta
Chloé
See by Chloe

Torsdag

Sjukt trött på allt i min garderob. Även denna tråkiga outfit.42661-7
Vit tanktop fynda jag i går på hm, linnet och koftan från
samma ställe. Upp på stan nu för att förhoppningsvis
hitta något snyggt!



fashionshows

Kolla in kändisar på en rad olika modevisningar...

Lindsay

Av alla hollywood tjejer så är Lindsay Lohan en av mina favoriter.
Tycker att hon har en riktigt snygg stil. Både till vardags och annars.
Dessutom gillar jag hennes fräknar och hår.

Fika

42661-6
Onsdag
Dagens klädsel, linne från Indiska, kofta från Gina. Skärp, myrorna. (blixten sabba färgerna lite)

Dags för fika med gänget på stan snart.
Innan det måste jag fixa en ny mascara.



lång tröja

Det är precis en sån här tröja jag vill ha! (Som ytligheter nyss bloggade om)
Det är det enda jag kan tänka mig som ser bra ut under min oanvända väst.

glasses

Glasögon verkar bli en het ny accesoar och syns både på Lindsay  och Ashley.
Väldigt lägligt att jag skaffade glasögon själv i höstas, kan dock ångra lite att jag
inte skaffa ett par med en snygg kraftig båge. Som de här, i glamourettes blogg.

42661-5

Men mina duger gott och väl, borde vänja mig mer vid de bara.







nyår, ge mig party igen!

Jag på nyårsafton, mitt i ett dansmove. Hade på mig min nya ballongkjol som jag istället använder som klänning. Ett av de få plagg i min garderob som jag gillar just nu. Gosh, jag vill verkligen ut igen!
42661-4




Jeans

För några år sen brukade jag ha relativt lätt att hitta jeans. Nu är det typ omöjligt.
Jag velar mellan att inte ge upp och ge mig ut på jakt igen eller tappa ca två kilo. Då kanske jag kan komma i ett par såna där riktigt tajta stuprör. Borta i USA verkar de fatta vilka modeller som är mest smickrande för figuren medan folk här i Sverige idiotförklarar folk som har jeans med bootcut.
Jag tycker det är snyggast med något mittemellan.


42661-3

Jeans från Joe's, Seven och Killah

Kärlek

Om en vecka har jag börjat skolan igen. Jag har ångest över det och några saker till. Jag visste inte för några år sen att ångest skulle ta en så stor del i varje tonårings liv. Eller är det bara jag som är drabbad?

Ibland är det läskigt hur mycket som kan förändras i en pubertetunges liv. Det är en av sakerna jag har ångest över. De flesta saker tycker jag händer för mig när jag är onykter. Jag träffade min pojkvän J på fyllan och när han flyttade till andra sidan jorden gjorde jag en massa saker på fyllan som han säkert inte skulle tro om mig. På nyår fick jag ett sms från J där han skrev att jag hade gjort år 2005 till det bästa året i hans liv. Jag började nästan gråta och kände plötsligt en stark lust att hitta ett fyllestrul den kvällen.
På natten skickade jag sms till ett gammalt ragg, han undrade vem smset kom från. Svin...
Kärlek är allt bra konstigt. Om tre månader kommer J hem. Då får det bli ett slut på allt spring, eller lite ordning på mig som min mor säger. Jag har blivit supdigfyllochhittaflerastrulpåsammakväll beroende.
Varje tonårings dröm.

Skitsnack

Ny blogg som du bör kolla in om du gillar att läsa en del skitsnack om mig själv, kläder, personer i min omgivning och allt annat i livet!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!