What to do?

Sitter och funderar på vad man ska göra av dagen. Vädret utanför är inte särskilt välkomnande men jag vet precis hur segt det kommer bli att sitta inne hela dagen. Så det kanske blir en tur uppe på stan eller i alla fall en promenad. Typ till ICA eller så, för att hitta något att lägga ögonen på.


Jag kommer hänga på vinden hela sommaren

Ett uttryck jag tagit mig an det senaste året är "Jag ska gå upp på vinden och hänga mig". Hemskt att säga så egentligen. Det kommer väl till pass när saker inte vill gå min väg, vilket på sistone har inträffat lite för många gånger. Alltid är det någon skit som många andra säger. Precis som nu och precis som det känns att det kommer bli i sommar. Jag vet inte när min tid kommer. Jag önskar att jag hade något som kunde hjälpa mig, bara att jag var mer framåt eller att jag hade vad som krävs för att försörja mig som modell. (Nej, jag har ingen modelldröm. Men bättre än inget.) Kanske är drömmen om att kunna försörja mig på skrivandet ännu bättre.

Nästintill inget är kul längre och gud vad jag klagar. Jag gillar egentligen inte att tycka synd om mig själv och verkligen inte när andra tycker synd om mig på samma gång. Jag är mest arg på livet och jag skulle gärna ta ut den på en specifik person.

Valborg snart och det känns knappt.

Placering

Jag mår av någon anledning riktigt psykiskt dåligt när jag ska ha körlektion. Jag förlorar både koncentrations/tal/kordinationsförmågan och alla kunskaper om hur man faktiskt ska köra på en och samma gång. Behöver jag säga hur pass trött jag är på det där jäkla körkortet, innan jag ens har fått det.

Annars händer inget.

Grått, färglöst.

Har lust att åka långt härifrån eller att något annat ska rädda mig från den här gråa vardagen. Trots att våren är här känns det mesta ganska färglöst. Kvällen blir inte heller alltför spännande, film med vänner. Alltid trevligt dock. Är ganska avundsjuk på A som drar till Gbg för både party och shopping. Aja, morgondagen ska i alla fall bjuda på sol så då planerar jag att fixa fram lite fräknar. Kvällens outfit får bestå av mina "sommarlinnen".
42661-61


För jag ska ta studenten...

Solen skiner ute och det är vår på riktigt. Jag sitter inne framför datorn och har tråkigt. Känns kanske som att jag borde gå ut. Skulle gärna ta en promenad om det inte vore så att mina nya pjuck (tygskor från espirit) gett mig enorm skoskav och känslan av inre blödningar i fötterna.

I dag är jag ett steg närmare friheten och livet. Har äntligen köpt studentmössan och jag ser ungefär så het ut som man kan göra i något som egentligen är så fult. Insåg precis att mitt konto är renskrapat, det är ju h&m club dag i morgon och jag har sånt lust att köpa något...

42661-60


För den som vill veta
Aj, aj, aj. Drog av skavsårsplåstret = big mistake. Huden/Blåsan följde med...


Back to school

Det är inte nådigt att börja skolan igen på en onsdag. Beror främst på mitt hatämne som fyller upp hela eftermiddagen. Mitt projektarbete är åtminstone inskickat nu och jag börjar få småångest över att det inte alls blev som jag egentligen tänkte i höstas dvs. det som står i min projektplan.
Aja, dagens blev den blåa klänningen som numera är både insydd och uppsydd. Vet inte om jag gillar den trots det...
42661-59


Nytt

Två av mina nyliga fynd. Sött linne från ONLY, vitt med rosa blommor på. Känns inte hundra då det står att det kan krympa. Tror å andra sidan att det kan bli välanvänt i sommar. Boleron är en ny favorit, från Åhlens.
42661-5742661-58


Vitt?

Jag är ingen professionell målare men efter att ha slitit med att måla mitt tak halva dagen tycker jag resultatet är mer än godkänt. Det bästa av allt är att jag verkligen känner att det nymålat, inga skitiga fläckar längre utan bara härligt vitt. Något lite sämre är min arma kropp. Det är ansträngande bara att slå på tangenterna och ännu mer lär det kännas i morgon. Har inte hunnit med mycket mer i dag vilket betyder att jag skjutit upp mitt plugg ännu en dag, well det är ändå fyra dagar kvar på lovet.

Borde ta en kort promenad innan kära A kommer, har inte varit ute på två dygn...

Mister du en står dig tusen åter...

Den här dan har varit otroligt dålig emellanåt men har också haft en del ljusglimtar. Syftar framförallt på en del shopping med mamma. Materiell lycka är bäst. Den får mig dock att vilja ha mer och jag har insett hur mycket jag hatar alla mina jeans och hur väldigt gärna jag skulle vilja ha ett par nya. Men det får nog hålla sig ett bra tag. Härligt väder var det idag, borde ha suttit ute i solen. Jag försöker må bra just nu och det går ibland.

Har ett litet
tips, och ja jag faller lätt för reklamer. En riktigt bra ansiktsmask i alla fall, på alla sätt och vis.

Ass-hold

Äntligen fredag, till och med eftermiddag. Bara ungefär en timma kvar i detta deprimerande klassrum. Försöker värma upp inför kvällen med att lyssna på en av mina favoritmixar, det går sådär. Vill bara springa härifrån ändå. Förresten fick jag en flyer av Dogge förut. Det fick mig heller inte särskilt pepp. I kväll gäller det i alla fall att försöka vara på topp. Bara det ytliga blir bra så kan det andra också gå vägen. En pizza och några cider först med min kära A slår aldrig fel. Sen blir det en massa bra musik, dans och möjligtvis ett "ass-hold". Jag tror att min olycka håller på att gå över till ilska. Försöker med det i alla fall, jag är ju faktiskt arg över en del saker. Jag ville bara ha lite kärlek.

Grå vår

Önskar jag hade en outfit med mer vårkänsla nu när solen faktiskt lyser utanför. Men detta blev det:
42661-56
Grått linne h&m
Grå kofta h&m
Skärp myrorna
Jeans Miss sixty
Kanske att man slår till med lacosteskorna på fötterna.

Snart dags för skolan, först lite plugg.

Don't go away

Kunde inte förmå mig själv att gå till skolan i morse när jag nästintill grinade i duschen. Så nu sitter jag här och mår dåligt över det med. Måste ändå pallra mig i väg till sista lektionen. Tur att det är fredag i morgon och thank god för att det är lov nästa vecka. Fika med gänget i eftermiddag räddar mig ännu mer.

Slog till på ett mörkblått skärp i går, endast tio spänn på myrorna. Hoppas det kommer till användning.
42661-55


Ny dag

I dag vet jag inte hur jag mår. Är mest tom och jag försöker bara få tiden att gå. Jag antar att jag inte kan tänka klart eftersom jag funderar seriöst ungefär en gång i minuten på att skicka i väg ett sms till honom. Och vad jag skulle skriva? Antagligen något mycket desperat.

Hur får man någon man inte kan få? Och för i h-vete, varför alltid jag!? Det är nästan så att jag skrattar...

För det händer bara mig...

Något jag borde ha lärt mig är att aldrig ta saker för givet. För sånt här händer bara mig. Igår grät jag, idag är jag bara tom. Jag vet inte vad livet vill mig ibland, varför får jag aldrig som jag vill med något? Jag vill inte mer, men det är allt jag tänker på. Honom och allt han sa. Allt jag känner. Sex månader, för vad?

Minnen

Vaknade vid tio i morse och kunde verkligen inte somna om. Låg och smådrömde om en massa läskiga saker tills tolv. Det hela resulterade bara i huvudvärk och ett oroligt humör.

Tvättade håret med mitt "sommarschampoo" förut. Det är coolt hur många minnen man kan få av olika dofter. Just den här doften påminner verkligen om allt som hände i somras, alla personer och olika platser. Och nu är det fan redan april igen. Även om jag inte tycker att tiden gått snabbt känns det ändå så just idag. Är det den här dagen jag har väntat på i ett halvår?

Dags för en ipren, lite kläder och en massa plugg...


Nytt

Köpte en klänning i början av veckan, på lindex av alla ställen. Har sytt in den nu då jag tyckte den var alldeles för vid, tänker egentligen fortfarande det. Är till och med sugen på att göra den kortare, men jag får se. Ursäkta för riktigt usla bilder...
42661-54

Brunch

Började dagen med brunch med hela familjen. Blev mer än mätt och min mage är lite i uppror. Jag skulle nog inte ha avslutat det hela med en kopp kaffe. Gick in en sväng på h&m för att köpa ny mascara, slog till på en vattenfast för första gången. Har fått för mig att det fixerar fransarna bättre när man har böjt upp dem. Får se. Hittade också en annan sak, bild kommer sen efter jag provat om jag har något att matcha den med.

Har massvis att göra och egentligen inte tid att sitta vid datorn, men det brukar å andra sidan aldrig stoppa mig...